Workshop mindfulness

Home/Workshop mindfulness/Workshop mindfulness
Laden Evenementen

Workshop Mindfulness

Merk jij wel eens dat je hoofd overloopt van de gedachten. Of zit je wel eens in de auto en kom je er na een paar minuten achter dat je stiekem als twintig kilometer verder bent dan dat je dacht. Merk je dat, wanneer je alleen echter de computer zit, en iets niet volgens plan verloopt je een hard oordeel velt over jezelf? Dan is de workshop mindfulness iets voor jou!

Tijdens deze cursus leer je meer over mindfulness, je oefent met verschillende meditatievormen en je kan na afloop zelfstandig aan de slag met het formeel en informeel beoefenen van mindfulness.

Door te leren leven in het moment, met volle aandacht voor wat er is kunnen we helder zien wat er in ons leven gebeurt, en leer jij om te ZIJN.

Mindfulness is bewustzijn, dat is ontwikkeld door van moment tot moment aandacht te geven, doelbewust, in het hier en nu en zonder te oordelen. Oordeelloos is niet hetzelfde als blanco. Mindfulness is doordrongen van vriendelijkheid, warmte en compassie. Want alleen daarmee kan mindfulness emotionele pijn en leed transformeren.

Wil je meer weten, of wil je alvast op de wachtlijst geplaatst worden? Klik dan hier en laat jouw gegevens achter!

Gegevens

Datum:
mei 22
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Esther Akihary
E-mail:
mindfulness@estherakihary.com
Site:
www.estherakihary.com

Locatie

nieuwstraat Eersel
Nieuwstraat 67
Eersel, Noord Brabant 5521CB Nederland
Google Maps
Ga naar de bovenkant