Over Esther

WELKOM BIJ

Mindfulness Eersel

Wat fijn dat je een bezoek brengt aan mijn website, en leuk dat je interesse hebt in mij!

Mijn naam is Esther Akihary, oprichter van Mindfulness Eersel en Akihary Coaching, waar ik werkzaam ben als vitaliteitscoach en bedrijfsadviseur. Daarnaast ben ik oud (Olympisch) topsporter en tegenwoordig betrokken bij de topsport door mijn functie als bestuurslid bij de Atletiekunie. Ik ben getrouwd met Peter en moeder van Sebastiaan en ik ben dankbaar dat wij samen als gezin de wereld mogen ontdekken en kunnen zijn wie we willen zijn.
Vitaliteit is een belangrijk onderdeel van mijn leven. Voor mij zijn beweging, beleving en voeding onlosmakelijk met elkaar verbonden en bij een juiste balans vergroten zij de kwaliteit van het leven.
Ik help je daar graag bij, of dit nu een persoonlijk vitaliteitstraject is of een kennismakingsworkshop Mindfulness. Ik hoop je graag eens te mogen ontvangen in mijn praktijk!

Mindfulness Eersel

De Oorsprong van de praktijk

De Mindfulness praktijk is niet zonder reden ontstaan. Als moeder, coach, sportliefhebber en ondernemer merkte ik dat ik van tijd tot tijd afdwaalde met mijn gedachten. Als ik bezig was met een luier verschonen was ik in mijn hoofd alvast boodschappenlijstjes aan het maken, tijdens het fietsen naar de supermarkt was ik mijn trainingen al aan het invullen en bij het maken van plannen voor mijn onderneming sprong ik van de hak op de tak. Desondanks was ik voor mijn gevoel super vitaal. Gezond eten en voldoende bewegen waren geen probleem en ik voelde me gelukkig, liefdevol en hoopvol. Een kerngezonde en sportieve rasoptimist.

Toch voelde ik me soms een kip zonder kop, niet gestrest maar wel gehaast en ongeduldig. Ik merkte dat enkel rekening houden met de drie pijlers van vitaliteit niet het complete plaatje omvatte.

Toen ik kennis maakte met mindfulness merkte ik dat ik leerde om meer te leven in het moment, met gerichte aandacht en met een open en vriendelijke blik. Ik merkte dat ik minder energie verspilde, door de dingen te doen met gerichte en vriendelijke aandacht.

Mindfulness is mijns inziens onlosmakelijk verbonden met vitaliteit. Naast voldoende bewegen, gezond eten en dingen doen om emotioneel, mentaal en fysiek in balans te blijven is het ook goed om stil te staan, en gewoon te ZIJN. Met hetzelfde doel: emotioneel, fysiek en mentaal vrij zijn en de kwaliteit van het leven vergroten. Daarom focust Mindfulness Eersel zich zowel op mindfulness als vitaliteit in al haar facetten.

Ik hoop je graag eens te mogen ontvangen in mijn praktijk.

Persoonlijke aandacht

Duurzaam resultaat

Meer energie, minder stress

interesse?

Neem contact op