Programma’s & Workshops

Ons aanbod

Zowel voor beginners als gevorderden heeft Mindfulness Eersel een gevarieerd aanbod. Alle workshops en cursussen zijn tot en met juni volgeboekt. Ben je benieuwd naar de lessen die binnenkort beschikbaar worden plaats jezelf dan alvast vrijblijvend op de wachtlijst. Een maand voor aanvang van de nieuwe les ontvang je meer informatie over de inhoud en tijdstippen van de lessen.

MINDFULNESS MEDITATIE

Online ochtendmeditatie

Aanmelden wachtlijst

MINDFULNESS MEDITATIE

Online avondmeditatie

Aanmelden wachtlijst

VITALITEIT VOOR JOU

Persoonlijk begeleidingstraject

Aanmelden wachtlijst

Binnenkort bij Mindfulness Eersel

Workshop Mindfulness

Merk jij wel eens dat je hoofd overloopt van de gedachten. Of zit je wel eens in de auto en kom je er na een paar minuten achter dat je stiekem als twintig kilometer verder bent dan dat je dacht. Merk je dat, wanneer je alleen echter de computer zit, en iets niet volgens plan verloopt je een hard oordeel velt over jezelf? Dan is de workshop mindfulness iets voor jou!
Tijdens deze cursus leer je meer over mindfulness, je oefent met verschillende meditatievormen en je kan na afloop zelfstandig aan de slag met het formeel en informeel beoefenen van mindfulness.

Door te leren leven in het moment, met volle aandacht voor wat er is kunnen we helder zien wat er in ons leven gebeurt, en leer jij om te ZIJN.
Mindfulness is bewustzijn, dat is ontwikkeld door van moment tot moment aandacht te schenken, doelbewust, in het hier en nu en zonder te oordelen. Oordeelloos is niet hetzelfde als blanco. Mindfulness is doordrongen van vriendelijkheid, warmte en compassie. Want alleen daarmee kan mindfulness emotionele pijn en leed transformeren.

Wil je meer weten, of wil je alvast op de wachtlijst geplaatst worden? Klik dan hier en laat jouw gegevens achter!
Ben je nieuwsgierig en wil je liever eerst een voorproefje? Klik dan hier!

  • Leef in het hier en nu

  • Leer compassievol en vriendelijk te zijn

  • Meer energie en minder stress

interesse?

NEEM CONTACT OP